ENTREE

De entree is en blijft gratis; we willen toegankelijk en gastvrij zijn voor iedereen in en buiten onze gemeente. Om gebruik te maken van de schaatsbaan betaalt u € 3,00 per twee uur en ook voor de huur van schaatsen gedurende twee uur vragen wij € 3,00.

CONSUMPTIEMUNTEN

Dit jaar ontkomen we niet aan een prijsstijging van de consumptiemunten. In het dagelijks leven merken we dat alles duurder wordt en ook onze leveranciers moeten hogere prijzen doorberekenen. De muntprijs bedraagt dit jaar €1,25. Binnen Beuningen On Ice kunt u uitsluitend betalen met deze Beuningen-On-Icemuntjes van € 1,25 per stuk. Er kan ook betaald worden met halve muntjes. De muntjes zijn verkrijgbaar aan de kassa bij de ingang van de ijsbaan en bij de speciale muntverkoopautomaten. Aan de kassa en bij de automaten kunt u pinnen, dat hebben wij zelfs graag!

Bekijk hier de prijslijst

SCHAATSVERHUUR EN –SLIJPERIJ

Als u een entreekaart met schaatshuur heeft gekocht, kunt u bij de schaatsverhuur een paar schaatsen ophalen. Op vertoon van uw entreekaart en tegen inleveren van uw eigen schoenen, ontvangt u blauwe huurschaatsen.

 

Heeft u eigen schaatsen, maar kwamen ze bot uit het vet tevoorschijn dit jaar? Bij Speijers Sports (Aalsterveld 70A) kunt u 365 dagen per jaar schaatsen laten slijpen. Ze maken ze roestvrij, scherp naar de gewenste holling, bramen ze af en sprayen ze in met Fresh K.O. zodat u een scherpen frisse schaats terugkrijgt, voor extra schaatsplezier.

Een afspraak maken is niet nodig. Gewoon de sportschool binnen lopen tijdens de openingstijden, ook als je geen lid bent. Als er tijd is, worden de schaatsen direct geslepen en hoeft u maar even te wachten. Heeft u meerdere paren, is het druk of heeft u geen tijd om te wachten? Geef de schaatsen dan af bij de balie en de volgende dag staan ze klaar.

(Prijs per paar € 7,50)

BOINieuwsCafe-076

VEILIGHEID VOOROP

Bij calamiteiten is een vluchtrouteplan aanwezig en Safe Control Brandbeveiliging heeft gezorgd voor brandblussers en pictogrammen bij de vluchtdeuren. Daarnaast is er ook EHBO aanwezig tijdens de openingstijden van Beuningen On Ice. Dit jaar werkt de EHBO Beuningen / Weurt samen met het Rode Kruis om alle uren te kunnen bemannen en ‘bevrouwen’.

Om de veiligheid op het ijs te waarborgen, maken we gebruik van de welbekende IJSPEGELS die op verschillende plaatsen rond de ijsbaan hangen. Omwille van deze veiligheid zijn noren en klapschaatsen verboden en adviseren wij u nadrukkelijk om handschoenen te dragen.

Beuningen On Ice wordt 24 uur per dag bewaakt met camera’s en mankracht.

KINDERSCHAATSBAAN

Kinderen tot 8 jaar kunnen veilig en in hun eigen tempo schaatsen op de aparte kinderbaan. Ook mogen de ouders hier met de schoenen op het ijs om hun kinderen te begeleiden bij het aanleren van hun eerste “schaatsstapjes”.

 

Het is niet de bedoeling dat begeleiders de kinderschaatsbaan met schaatsen begeleiden. In verband met de veiligheid van onze allerjongste bezoekers willen wij iedereen die ouder is dan 8 jaar verzoeken om de schaatsen even terzijde te leggen als zij op de kinderschaatsbaan iemand willen begeleiden. Natuurlijk zijn de welbekende pinguïns weer aanwezig om steun te bieden op het gladde ijs. De kinderijsbaan sluit om 18:30 uur.

BOINieuwjaarsdag-024

SCHOLIEREN SCHAATSEN GRATIS BIJ BEUNINGEN ON ICE

Onder leiding van Remo Speijers assisteert het team van Speijers Sports de schoolschaatsweek. Een heleboel fi etsen, kinderen en bezoekende ouders maar zeker de moeite waard! Het Team van Beuningen On Ice hecht er dan ook veel waarde aan om dit kosteloos te blijven aanbieden aan de basisscholen.

 

Rosanne Nijsse en Ton Hijmans hebben de contacten met de scholen gelegd en een programma in elkaar gezet.

 

Robbert de Echte Bakker verzorgt voor ieder kind een krentenbol na afloop van het schaatsuurtje.

FastLaneBOI-111

INGANG BEUNINGEN ON ICE

De ingang van de ijsbaan is bereikbaar vanaf de parkeerplaats bij de Beuningse Boys, Ooigraaf. De ingang ligt tegenover de ingang van het clubhuis van de Beuningse Boys. Komt u met de auto parkeer deze dan op de parkeerplaats bij de Hockeyclub en volg de aangegeven looproute naar de tent. Fietsen kunnen worden gestald in de fietsenrekken van de Beuningse Boys. Hoeft u niet per sé met de auto, kom dan te voet of lekker op de fiets!