WARM WELKOM VOOR IEDEREEN

Ook dit jaar verzorgt Beuningen On Ice de bar in eigen beheer. Nog groter opgezet en met genoeg ruimte voor iedereen. Net als iedere editie volledig in kerstsfeer gedecoreerd om een warm welkom voor iedereen te creëren.

Langs de gehele lengte van de ijsbaan is er plaats op de houten banken en gezellige zitjes. Lekker behaaglijk achter glas kunt u de actievelingen op de ijsbaan bewonderen, natuurlijk onder het genot van warme en koude drankjes.

Thommes Frites staat in de middag voor u klaar met frites en allerlei verschillende snacks, ook kunt u er later op de avond terecht voor verschillende soorten bittergarnituur.

Tot 18.00 uur verkopen we aan de bar de overheerlijke appeltaart van DROOM!, Kaas- en worstenbroodjes van Robbert De Echte Bakker en vers belegde tosti’s.

BOINieuwjaarsdag-059

HET BELEID ACHTER HET BARBEHEER

Deze winter is het de 4e keer dat Beuningen On Ice haar bar in eigen beheer neerzet. Dit gebeurt uitsluitend met vrijwilligers, maar wel zo professioneel mogelijk. Barbeheerders met horecaervaring zijn gezocht, gevonden en gelukkig willen zij allemaal graag hun tijd en energie aanwenden voor het fantastische schaatsevenement Beuningen On Ice.

 

Niet zonder slag of stoot…over het bargebeuren wordt veel nagedacht en iedere editie worden er weer verbeteringen doorgevoerd. Er wordt gepraat met leveranciers om de inkoopprijzen zo laag mogelijk te houden. Er wordt samengewerkt met leveranciers uit de gemeente zelf. De wijn en glühwein wordt betrokken bij Slijterij en Wijnhandel De Toog uit Beuningen. De worsten- en kaasbroodjes zijn afkomstig van Robbert De Echte Bakker. De overheerlijke verse appeltaarten zijn speciaal voor ons gefabriceerd bij DROOM!.. De tosti’s beleggen we zelf in onze eigen keuken; iedere dag vers!

 

Vanuit milieuoogpunt werken we zoveel mogelijk met glaswerk. Alleen op heel drukke avonden stappen we over op wegwerp-plastic. Puur omdat het dan niet mogelijk is om al het glaswerk continu op te halen en te spoelen.

 

Ook dit jaar is het vitaminewater opgenomen in ons assortiment. Als gezond alternatief ten opzichte van sportdranken en frisdrank houden we de prijs ervan zo laag mogelijk. Liever verkopen we onze jeugdige bezoekers een gezond flesje vitaminewater dan de suikerrijke frisdrankalternatieven. In plaats van AA-drink hebben we dit jaar Extran sportdrank.

 

Deze editie zijn er tevens kleine flesjes water in de verkoop (tot 19.00 uur) tegen een zo laag mogelijke prijs. Geheel kosteloos lukt nooit, want we moeten het inkopen en koelhouden.

 

We zetten versgemalen bonen-koffi e en onze cappuccino heeft een melklaagje van vers opgeschuimde melk. Zonder twijfel een puur ‘goeie’ koffie van Vantienen.

 

Bier op de tap komt van Grolsch en dit jaar is er naast de ‘gewone’ Grolsch en een Weizen ook Liefmans op de tap. Alcoholvrij bier schenken we vanuit flesjes; we geven geen flesjes mee.

 

Voor een deel kunnen wij de ijsbaan bekostigen uit de opbrengsten van de bar, door onze dranken en etenswaren te bestellen steunt u Beuningen On Ice! Alcohol schenken we niet aan jongeren onder de 18 jaar en we hopen dat onze volwassen bezoekers ons hierbij willen helpen. Krijgen we controle en drinkt er iemand jonger dan 18 jaar alcohol dan kost dat de organisatie van Beuningen On Ice € 1.365,00.