WARM WELKOM VOOR IEDEREEN

Ook dit jaar heeft Beuningen On Ice de bar in eigen beheer.
Net als iedere editie volledig in kerstsfeer gedecoreerd om een warm welkom voor iedereen te creëren.
Langs de gehele lengte van de schaatsbaan is er plaats op de houten banken en gezellige zitjes. Lekker behaaglijk achter glas kunt u de actievelingen op de schaatsbaan bewonderen, natuurlijk onder het genot van warme en koude drankjes.
Tot 18.00 uur verkopen we aan de bar de overheerlijke appeltaart van DROOM!, warme saucijzen- en worstenbroodjes van Robbert De Echte Bakker, goedgevulde erwtensoep en vers belegde tosti’s.

BOINieuwjaarsdag-059

HET BELEID ACHTER HET BARBEHEER

Deze winter is het de 3e keer dat Beuningen On Ice haar bar in eigen beheer neerzet. Dit gebeurt uitsluitend met vrijwilligers, maar wel zo professioneel mogelijk. Barbeheerders met horeca-ervaring zijn gezocht, gevonden en gelukkig wilden zij allemaal graag hun tijd en energie aanwenden voor het fantastische schaatsevenement Beuningen On Ice.

 

Niet zonder slag of stoot…over het bargebeuren wordt veel nagedacht en iedere editie worden er weer verbeteringen doorgevoerd. Er wordt gepraat met leveranciers om de inkoopprijzen zo laag mogelijk te houden.
Er wordt samengewerkt met leveranciers uit de gemeente zelf. De wijn en glühwein wordt betrokken bij Slijterij en Wijnhandel De Toog uit Beuningen. De worsten- en saucijzenbroodjes zijn afkomstig van Robbert De Echte Bakker. De overheerlijke verse appeltaarten zijn speciaal voor ons gefabriceerd bij DROOM!. Dit jaar voor het eerst in het assortiment: winterse erwtensoep. Vanuit kostentechnisch perspectief hebben we dit jaar besloten om de tosti’s zelf te maken…iedere dag weer vers belegd door onze barbeheerster Marian Huiskens.

 

Vanuit milieu-oogpunt werken we zoveel mogelijk met glaswerk. Alleen op heel drukke avonden stappen we over op wegwerp-plastic. Puur omdat het dan niet mogelijk is om al het glaswerk continu op te halen en te spoelen. Op termijn zullen we moeten gaan werken met hardplastic glazen, maar dat is duur in de aanschaf dus dat stellen we nog heel even uit…

 

Sinds vorige editie hebben we vitaminewater opgenomen in ons assortiment. Als gezond alternatief ten opzichte van AA-drink en frisdrank houden we de prijs ervan zo laag mogelijk. Liever verkopen we onze jeugdige bezoekers een gezond flesje vitaminewater dan de suikerrijke frisdrank-alternatieven.
Deze editie zijn er tevens kleine flesjes water in de verkoop tegen een zo laag mogelijke prijs. Geheel kosteloos lukt nooit, want we moeten het inkopen en koelhouden.

 

Alcohol schenken we niet aan jongeren onder de 18 jaar en we hopen dat onze volwassen bezoekers ons hierbij willen helpen. Krijgen we controle en drinkt er iemand jonger dan 18 jaar alcohol dan kost dat de organisatie van Beuningen On Ice € 1.365,00.